maandag 7 oktober 2013

ATB Cross kampioen B-klasse.

Afgelopen weekend hebben wij als RINGS MTB-Team ons lid Dennis Leermakers uit Oisterwijk samen met vriendin Suzanne in de bloemetjes gezet!


Beide hadden onlangs hun verjaardag voorbij laten gaan (ivm reis naar Amerika) en nu maar besloten om gezamelijk een knalfeest te geven.

Voor ons als mede teamleden een uitgesproken moment om Dennis even te huldigen als nieuwe Kampioen 2013 ATBcross in de B-klasse.
Een heuse kei van ca 28 kg zo uit de rockgarden met inscriptie zal Dennis herinneren aan deze knappe prestatie.

Ik kwam Dennis zo'n 2 jaar geleden voor 't eerst tegen op ons veldritparkoer in Moergestel, hij zij dat hij het parkoer kwam verkennen van de eerste atbcross die wij als Stichting Wielerronde Moergestel/Oisterwijk ( SWMO) zouden organiseren.
Kon toen al merken dat hij gedreven was.
De weken daarna ben ikzelf de atbcrossen gaan bezoeken en uiteraard Dennis gaan volgen.
Hij reed toen nog in de C-klasse en moest veel moeite doen om in de eerste vijf te finishen. Dit betekende wel dat hij vorig jaar halfweg het seizoen moest opgaan naar de B-klasse wat niet altijd mee viel, maar na die trainingen bij ons met wat aanwijzigingen wist hij wel een knappe 2de plaats te behalen ( thuisvoordeel???).
Ik zag er in ieder geval meer in en heb hem dan ook bij Erwin Rings geintroduceert en zo is Dennis vanaf begin van dit afgelopen seizoen als Ringslid aan de slag gegaan.
Met een nieuwe aangepaste fiets, mooie outfit en deskundige begeleiding van oa Arne Nuijs en ikzelf bleek Dennis grote voouitgang te boeken.
Dennis wist in Havelte (nl) te winnen maar ook 4 maal in de atbcrossen met daarnaast nog eens 3 podiumplaatsen.
Gevolg is dan ook kampioen in de B-klasse en dus ook volgend jaar verplicht naar de A-klasse. Ook hier gaan we weer kijken of we Dennis zijn niveau nog wat kunnen opkrikken maar dit zal een ander paar mouwen geven.

Bericht; Peter Hoffmans, organisator atbcross Moergestel en tevens lid RINGS MTB-Team.

Geen opmerkingen: