maandag 30 september 2013

Nieuwe BLOGGER.

Na de website was ook de blog site was aan vernieuwing toe.

Bij problemen met de website kunnen we hier iedereen verder op de hoogte houden.

Alle jaarnummers kunnen hier ook gebruik van maken om hun nieuwe fiets voor te stellen maar ook om hun oude te koop te zetten. Je kunt hier ook jullie evenement aankondigen of je nieuw team voorstellen.

 

zondag 29 september 2013

Toertocht Ulicoten 13 oktober 2013.

Op 13 oktober 2013 organiseert wielervereniging “de Haaibikers”Ulicoten weer een veldtoertocht in een bosrijke omgeving. Voor meer info klik op onderstaande PDF file.
Met de steun van SPONSER sportvoeding.
Bericht; Hugo van Sas startnr. 83 D klasse.

http://www.veldtoertochtulicoten.nl/

De Sponer sportvoeding actiecode voor de veldtoertocht aangemaakt, deze is: VeldttUliSP13-10 en deze is reeds actief en geldig tot en met 27-10-2013.


Bijlagen:
Aankondiging veldtoertocht Haaibikers.pdf (94.4 KB)





vrijdag 27 september 2013

Run bike run Ravels


Veldtoertocht Alphen 10 november.

WTV Alphen organiseert op zondag 10 november voor de 21ste een veldtoertocht.

Meer info over deze toertocht zie je in onderstaande PDF files

Bericht: Ton Damen startnr.53 B-klasse. http://www.wtvalphen.nl/


Bijlagen:
20-09-2013-(06h57m24s).pdf (942.6 KB) 20-09-2013-(06h58m11s).pdf (923.7 KB)





donderdag 26 september 2013

Kamelencross te Arendonk.

Zondag 10 november 2013 Kamelencross te Arendonk.
Klik op foto.

Bericht; Peter Erpels startnr. 69 C klasse. 

dinsdag 24 september 2013

Filmpje tijdrit RINGS.

Teamwedstrijd Merksplas.
 
In Merksplas werd dit jaar voor het eerst een teamwedstrijd georganiseerd. De kans voor alle teams om dubbele punten te behalen door eerst een ploegentijdrit en later een ploegenwedstrijd te rijden.

Maar liefst 26 teams namen deel aan deze tijdrit en teamwedstrijd.

De tijdrit is één rondje alles geven. De chrono wordt gestopt als de derde rijder finisht. Het is dus aan de teams om een strategie te bedenken om de derde rijder zo snel mogelijk over de finish te helpen. Wie zal er eerst vertrekken? Offeren we iemand op om de groep een halve ronde een hoog tempo op te leggen? Laten we de sterkste als laatste vertrekken? Veel mogelijkheden die vooraf moeten besproken worden.
Hieronder zie je in een filmpje de strategie van het RINGS MTB-Team A met Arne Nuys, Gerben de Knegt, Kevin Raaijmakers, Dennis Leermakers en Jos Bogaerts.

 
 
Spijtig van de kleine valpartij hierdoor verliest het team waarschijnlijk de tweede plaats maar de eerste plaats zat er volgens mij net niet in.
 

maandag 23 september 2013

The B-Team Pro.

Titel: Teamwedstrijd

Bericht:
We hadden zo onze bedenkingen bij een teamwedstrijd. Al vroeg verkennnen, dan lang wachten voor één rondje tijdrit, weer lang wachten om dan onze wedstrijd te rijden (met zoveel volk). Op voorhand ook niet al te positieve berichten ontvangen over het parcours, ...

Maar uiteindelijk bleek het tegendeel waar! The B-Team Pro heeft enorm genoten van deze wedstrijd. Het heeft ons als team dichter bij elkaar gebracht, het was er super gezellig en onze Tina heeft haar eerste podium binnen!

Het was een nieuw parcours, dat heeft uiteraard zo zijn nadelen, maar die bergjes en het feit dat de toeschouwers daar perfect konden toekijken en supporteren maakten heel veel goed. Elk parcours heeft stukken die u beter liggen of net iets minder, maar dat hoort er gewoon bij. Wat duidelijk was, was dat de organiserende club erg haar best had gedaan om er iets moois van te maken, en dat is zeker gelukt! Onze dank daarvoor.

En Marc, dat zelfs een gebroken nek u niet tegen houdt om daar weer rond te lopen en te helpen waar nodig, daar zetten wij even onze helm voor af!


Tom Verheyen
The B-Team Pro