woensdag 13 november 2013

Veldrit Moergestel

Veldrit Moergestel verhuist naar andere datum.

Voorgaande jaren organiseerde SWM/O (Stichting Wielerronde Moergestel/Oisterwijk) haar jaarlijkse veldrit tijdens het eerste weekend van december. In samenwerking met de KNWU (wielrenunie) is een nieuwe datum op de nationale kalender gevonden. Dit jaar zijn de wedstrijden op zaterdag 14 en zondag 15 december.

Traditioneel vond er in het eerste weekend van december de veldrit van Moergestel plaats. Om een nog sterker deelnemersveld aan het vertrek te krijgen is men op zoek gegaan naar een nieuwe datum. In samenspraak met de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie is de datum nu vastgesteld op 14 en 15 december.  De organisatie hiervan is in handen van SWM/O (Stichting Wielerronde Moergestel/Oisterwijk) . Doelstelling van deze stichting, die ook de jaarlijkse komtour organiseert, is het bevorderen van de wielersport. Gezien de toenemende belangstelling voor het mountainbiken organiseert deze actieve stichting de laatste jaren ook een MTB-toertocht en is zij onderdeel van de belgisch-nederlandse competitie ATB-cross. Op zaterdag komen de jeugdcategorieën aan het vertrek. Op zondag de overige categorieën van masters tot junioren en van dames tot elite. Het parcours is gelegen aan de Zandstraat te Moergestel en volgt grotendeels het parcours waar de stichting begin dit jaar nog een fantastisch NK Jeugd organiseerde. Voor het publiek is er een tent met koek en zopie.
 Voor meer informatie en een routebeschrijving verwijzen wij u naar de website van de Stichting Wielerronde Moergestel/Oisterwijk www.wielrennen-moergestel.nl
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met de heer Hans Cornelis op 06-51850822


Geen opmerkingen: