maandag 23 september 2013

The B-Team Pro.

Titel: Teamwedstrijd

Bericht:
We hadden zo onze bedenkingen bij een teamwedstrijd. Al vroeg verkennnen, dan lang wachten voor één rondje tijdrit, weer lang wachten om dan onze wedstrijd te rijden (met zoveel volk). Op voorhand ook niet al te positieve berichten ontvangen over het parcours, ...

Maar uiteindelijk bleek het tegendeel waar! The B-Team Pro heeft enorm genoten van deze wedstrijd. Het heeft ons als team dichter bij elkaar gebracht, het was er super gezellig en onze Tina heeft haar eerste podium binnen!

Het was een nieuw parcours, dat heeft uiteraard zo zijn nadelen, maar die bergjes en het feit dat de toeschouwers daar perfect konden toekijken en supporteren maakten heel veel goed. Elk parcours heeft stukken die u beter liggen of net iets minder, maar dat hoort er gewoon bij. Wat duidelijk was, was dat de organiserende club erg haar best had gedaan om er iets moois van te maken, en dat is zeker gelukt! Onze dank daarvoor.

En Marc, dat zelfs een gebroken nek u niet tegen houdt om daar weer rond te lopen en te helpen waar nodig, daar zetten wij even onze helm voor af!


Tom Verheyen
The B-Team Pro

Geen opmerkingen: